Shpërndaje

Modeli ombre i flokëve përcaktohet kur ngjyra juaj e flokut ndryshon gradualisht për të dal një tjetër ngjyrë.

Fjala ombre vjen nga gjuha franceze dhe do të thotë “Hije”.

Një ombre e bukur nuk sakrifikon stil por të bën të dukesh më e guximshme më e gjallë apo dhe më natyrore kjo në varësi të ngjyrës që kërkoni të realizoni këtë model.

Më poshtë do keni disa modele ombre për 2018.

2.jpg1.jpg19.jpg18.jpg17.jpg16.jpg15.jpg14.jpg13.jpg12.jpg11.jpg10.jpg9.jpg8.jpg7.jpg6.jpg4.jpg

/intv.al/