Shpërndaje

Stina e ngrohtë e pranverës po afron dhe shumë prej vajzave po mendojnë të vijnë ndryshe në sezon, me një look më pranveror.

Stilisti i flokëve, Orlando Pita nuk donte të priste flokët e vërtetë të modeleve, kështu që ai zgjodhi një formë kapje të tyre për ti bërë ata të dukeshin si të shkurtra.

Kjo metodë sigurisht nuk është për ata që dashurojnë ti mbajnë flokët e tyre të gjata lëshuar gjatë të gjithë kohës.

Stili i flokëve të lagura, është një look i thjeshtë dhe shumë casual. Floku topuz, një kapje e thjeshtë, e çrregullt. Pasi kapni flokët kaloni paka gishtat rreth flokëve. Një model i bukur e interesant janë edhe flokët me onde të lehta.Flokë të valëzuar janë një tjetër trend.

Dhe sigurisht nuk mund të mungoni flokët bisht. Sic dhe shihni nga fotoja pasi i kapni bisht, me gishta mund t’i rregulloni që të duken paksa të çrregullta.

5.PNG

4.PNG

3.PNG

 

Capture.PNG_1.PNG

Capture.PNG

/intv.al/