Shpërndaje

Si e ëma dhe e bija, kjo do ishte fraza e duhur për të përkufizuar artikullin e mëposhtme.

Shpesh herë vajzat bëhen shoqërueset e pandashme të nënave të tyre.

E kjo lidhje shpesh herë shprehet dhe nëpërmjet veshjes, ja disa model të veshjeve perfektëve.

943349cc79daab7990df864062f07e0b.jpg7e2f95302f5ef348d91554508fd58e38.jpg958ab38af99a09ca9e790addde09fe46.jpg512aebf106f5840d5cb46ef85970fcbe.jpg35d9785f2d56463cb1529775d2c1c5d1.jpg58d2f65b8b56b4b73506fd587ca94e45.jpgbd98decd79fd1054c49182c9feee646a.jpg9a8f94edc317b7d1740b4da466865cec.jpg6c31ac31532ae003cc7715329fd3b82d.jpgdb0752e28b91d0d7fb9416264baf5aca.jpg40c316f038290549d330e96432ec0952.jpg883c1ca66b38f05a090fc30ccfbce190.jpg61efde90176b055dd6eca8ba6094c57b.jpg6ebda4355e6a1fc73b7e49de20334f36.jpg6beb7a6b11c39b49619eab8b104ac1b0.jpg7946c6b1dce9fb5c52f6cab9d417ffa4.jpga6f829e3f4a4eb2aefe6ff13b54f46ed.jpg5eb4fe939ea8f56b22be15ff9c8b89ce.jpg267be499cb4284d4e9d7cc247ba42063.jpg6c583049d8e599ed5002b51d8dede4a1.jpg1d547bdf3974c9fd14571070ef1dcd24.jpgb882c93e2d4d2dd269c7a5e039abb37a.jpg

/intv.al/