Shpërndaje

Consu Grumberg është një ndër blogeret më të njohura në rrjetin social – Instagram. E ndjekur nga pothuajse 100,000 followers, ajo dallohet për veshjet e saj me plotë stil dhe të tendencave të fundit.

Më poshtë, ju kemi përzgjedhur disa nga veshjet e saj më të bukura.