Shpërndaje

Si në çdo organizim tjetër me përmasat e British Music Awards, pjesëmarrësit kanë tendencë ta teprojnë dhe shumë shpesh edhe të rrezikojnë me përzgjedhjen e veshjes së tyre. Revista Class ju rikthen pak në kohë për t’ju sjellë zhveshjet më të bujshme të British Awards ndër vite.

1

Sonique, 2001

2

Anastasia, 2002

3

Samantha Mumba, 2001

4

Caprice, 2001

5

Misteeq, 2002

6

Rachel Stevens, 2004

7

Destiny’s Child 2001

8

Sonique, 2002

9

Billie Piper, 1999

10

Caprice, 2011

11

Kerry Katona, 2004

12

Lady Gaga, 2010

13

Rihanna, 2011

14

Rita Ora, 2015

15

Cheryl Cole, 2016

16

/revistaclass.al/