Shpërndaje

Nëse ndodh për një shkak apo thjesht sepse e ndien, nuk ka shumë rëndësi. Njerëzit ndryshojnë stil dhe kjo është krejt e zakonshme. Ndonjëherë këto ndryshime janë të buta, të natyrshme, por herë të tjera janë me të vërtetë ekstreme. Është gjithmonë e frikshme të presësh flokët e gjatë ose të mendosh që të bësh vërtet ҫmenduri.

Në fakt, asgjë nuk mund të krahasohet me ndjenjën e lirisë dhe të pavarësisë që të japin flokët e shkurtër. Po ashtu, askush nuk mund ta qëndrojë indiferent para mendimit që kanë të tjerët pas këtij ndryshimi drastik. Kjo është pikërisht ajo që na shqetëson të gjithëve sa herë mendojmë se edhe mund të guxojmë më shumë ndonjë ditë.

Nëse mendoni se nuk jeni akoma gati për këtë, hidhuni një sy fotove të mëposhtme për të para ҫfarë ndodh dhe, pa dyshim, do të ndërroni mendje.

/revistaclass.al/