Shpërndaje

Puçrrat janë ndër gjërat më të këqija dhe ta vështirësojnë jetën. Ka shumë arsye të ndryshme përse ato shfaqen, dhe nga më të çuditshmet.

  1. Po përdor produkte që përmbajnë përbërës për bllokimin e poreve.
  2. Përdorimi i tepruar i produkteve në vendet e akneve
  3. Po hani ushqime djegëse
  4. Produktet e flokëve po të shkatërrojnë lëkurën
  5. I dashuri juaj ka mjekër
  6. Nuk ndalon dot së shtrydhuri puçrra

l.h/ dita