Shpërndaje

Përgjatë javëve të fundit shtëpitë më të mëdha dhe me ndikim në fushën e modës kanë prezantuar koleksionet e tyre ! Ndonëse tendencat nuk janë asgjë tjetër sesa moda e viteve të shkuara e përshtatur në kohën tonë, sërish të gjithë presin me padurim të shohin se ç’do të veshin në një vit ! Në një mënyrë apo tjetër, këto shtëpi drejtojnë trended duke na diktuar se çfarë njerëzit do të veshin. Dhe nëse nuk duam të shkojmë me vorbullën është e pamundur, sepse dhe firmat komerciale perpiqen të kapin risitë që sjellin brandet origjinale të luksit, kësisojë të gjithë do të veshim pantoflat me pellush, këpucët me takë të ulët, printin tartan, sepse këto veshje gjenden në të treg.

kitten heels trend
Pas këpucëve “kitten heel” model shumë popullor në vitet ’80, një prurje tjetër që është pëlqyer shumë gjatë sfilatave të shtëpive të mëdha të modës ka qenë detaji i fjongos. Lidhëset, fjongot, gurët e kapëset e mëdha, do të jenë aksesorët kryesorë që do të plotësojnë pamjen tuaj. Këto të fundit nuk do të shihen vetëm si aksesorë flokësh, por dhe si detaje plotësuese të veshjes suaj

762a01a754b2a75c144905bae640ba5a

/living.al/