Shpërndaje

Rihanna është gjithmonë nga të famshmet që të surprizon me stilin e saj.

Kohet e fundit ajo është akuzuar për shtim në peshë dhe që ka lënë veten pas dore.

Mirëpo këto foto nga viti në vit tregojnë të kundërtën.

Shihni daljet e saj…

gettyimages-677202684.jpg

gettyimages-678274366.jpggettyimages-678576100.jpg

gettyimages-691080058.jpggettyimages-696603564.jpggallery-1498424327-rihanna.jpgspl1532812_001-copy.jpggettyimages-849697178-1505856927.jpg2.jpgag_115757_008.jpggallery-1466896276-spl1307891-004.jpgag_119996_030.jpggallery-1467482671-ag-120453-006.jpg1469905120-ag-124201-055.jpggallery-1471715762-ag-126854-005.jpg1472413189-spl1341269-012.jpggallery-1472936843-gettyimages-598849562.jpggallery-1473174895-gettyimages-599535946.jpggallery-1473267291-gettyimages-599804430.jpggallery-1474142217-spl1355788-001.jpgelle-rihanna-akm-gsi.jpggettyimages-610493076.jpggallery-1475362511-gettyimages-611542156.jpggettyimages-615467730.jpggettyimages-615569424.jpggallery-1481405784-rihanna.jpgspl1435778_008.jpggallery-1486926338-gettyimages-634799380.jpggettyimages-647498306.jpggettyimages-648865488.jpgscreen-shot-2017-03-19-at-22215-pm.png

 

elle-rihanna.jpggallery-1455495841-gettyimages-510129950.jpggallery-1459112266-spl1252639-010.jpggettyimages-534383428.jpg1443444230-rihanna-style.jpg1447542974-ag091578-03.jpg

/intv.al/