Shpërndaje

Ngjyra protagoniste e vitit 2018 e zgjedhur nga institute Pantone është ultra violet!

Një lejla e ndritshme, eksentrike dhe vibrante, një ngjyrë provokuse por njëkohësisht relaksuese.

Nuk është e përshtatshme për të gjithë, por padyshim që komunikon origjinalitet dhe mendim vizionar.

e56bcd79fb40e5c959d93aed4c01a5f1

Ultra Violet është një ngjyrë kontroverse, e përdoru si simbol i një dëshire për kreativitet për të gjitha ato që ende duhet të vijnë.

a1f67941e120db8a5b9664c89b29c6f3
Nëse kjo ngjyrë ju duket tepër e fortë dhe aspak e lehtë për t’u kombinuar, ju mund të zgjidhni midis nuancave më të deliakte si ajo e jargavanit “lilac”!

bf2ab81c044f12d717006c4c1e075442
Ndoshta me këtë ngjyrë do të ishte më e lehtë të guxonit dhe fotogaleria e mëposhtme do t’ju vijë në ndihmë!

99ac1a8e351807c8090de373a942fd9b

6966252c2cc0fa90c4bed89c0a14d4cc

e30ba4c0a33cac9a22ba744d0713901a

d6dbdc344012ffa08d2ab1926161d705

471125a9ebbe7c596e5a77840a09fdfe

175caf56b7de4c1b24716a932e941424