Shpërndaje

Ndjekia e modës është bërë e rëndesishme ditën e sotme.

Megjithatë ka shumë persona që frymëzohen nga personazhhet e tyre të preferuar për stilin e veshjes se sa këshillat e stilistëve të modës.

Sot intv ju sjell disa nga daljet e motrave Hadid, Bella dhe Gigi.

f8da6de7dd96278fe557c47f772c42c1.jpgEmbrace-Art-Lampshading.jpge116052c4a33e22ee081ec0188a4e703.jpge177cdbb4930820aa0fa36023521c761.jpge73a228339f9d0b5f2de9c7c00bae59f.jpgDont-Afraid-Layer-Your-Necklaces.jpgDont-Afraid-Bring-Back-Old-Trends.jpgdf6bea2fce8c01e7e864751613b5cd2a.jpgd2aaa1f1ab84b473e61e2206466e9a86.jpgc241a5ebb3558cd332cdeac6feb06a6b.jpgc5bf8796a330ed5f73728729cca83966.jpgBlack-White-Always-Timeless-Outfit-Combo.jpgb6544718f152262414bb63b07bdbc06e.jpgb73b99d19d45e787920d821d70d29c1b.jpgb14ddd8ca92a193374a25c7763709c12.jpg5659325d98cc92ff9ee588210145e666.jpg73221c2bd234e422caa34d9f0889acc7.jpg1574ad9b9a3e4d516f830759037efae2.jpg810_10.jpg810_7.jpg810_6.jpg810_5.jpg810_4.jpg810_2.jpg810_1.jpg176aa6821eccfd570fcad69ca0c6b718.jpg87a7a9e2146a3a51592db3c2836120b8.jpg83a2542db713ff3d588af518de4d7789.jpg74d22d8fb8a94afe2de708570183fde9.jpg9f8d254d20b47dd7bd83d69d55ef2208.jpg8ce6a9be0bee1cf482ce95a76c2e646d.jpg7eb300e6c51c69ca2103509f77a2b143.jpg6f2bc40740eccf9e75dd02e49de9b55f.jpg6d0067f2b9cbeed9b448dee3bd194fa7.jpg6a946f7d9958b6422d3d3796181413aa.jpg1bb0bbfccdb063593fe1d49864a22c1e.jpg0d92aa189af3361b5b0ca83cf659de66.jpgUpgrade-Your-Summer-Sweater-Light-Bomber-Jacket.jpgKnow-Sometimes-1-Accessory-More-Than-Enough.jpgHow-Dress-Like-Bella-Hadid.jpg

/intv.al/