Shpërndaje

Në koleksionin vjeshtë-dimër 2018-2019 Prada ka vendosur të luajë me ngjyrat e forta neon, ngjyra fluorishente, ngjyra të gjalla dhe shumë krijimtari.

Gjatë sfilatës në Milano modelet Prada na paraqesin një tendencë për të gjitha ato vajza që nuk e kanë frikë errësirën e natës, por e thyejnë me ngjyrat e forta.

Dhe në errësirë dalin në pah dy shpirtra e para e fortë dhe agressive dhe e dyta më delikate dhe e brishtë.

Madje e veçanta në sfilatën e Prada ishte dhe fakti se gjatë sfilatës modelet hiqnin edhe këpucët.

 

10.jpg

9.jpg

8.jpg

7.jpg

6.jpg

/intv.al/