Shpërndaje

Në çmimet BAFTA të pak ditëve më parë, është vënë re një detaj jo dhe aq i vogël i aktoreve më të famshme të botës; krehja e flokëve me vijë në mes.
Sfilatat që kanë nxjerrë modelet e reja të sezonit të ardhshëm të dimrit, kanë pasur gjithashtu modele me të njëjtën krehje flokësh…sepse është tendenca e momentit. Nuk është nevoja të jesh një yll që sfilon nëpër tapete të kuq për të pasur edhe ti krehjen më bashkëkohore.
Nuk ka rëndësi nëse i ke flokët e drejta, kacurela, me baluke apo me onde, vija në mes do të jetë për të gjitha!

capelli riga in mezzo 2018 1519051077
Është krehja perfekte për të nxjerrë në pah një fytyrë ovale. Nuk është e nevojashme as të kriheni përditë te parukieri sepse vijën në mes mund ta bëni vetë, në shtëpi, sido që ta keni modelin e flokëve.
Ju kemi mbledhur disa fotografi të fundit të emrave më të njohur që janë përherë në gjueti të tendencave tër eja. Meqenëse është model i rehatshëm, bëjeni edhe ju!/LIVING

capelli riga in mezzo 2018 9 1519051235

armina mevlani

capelli riga in mezzo 2018 7 1519050946

/LIVING.AL/