Shpërndaje
Portrait of woman smiling indoors
Sam Walton themeloi Walmart në moshën 44 vjeçare; Julia Child publikoi librin e saj të parë në 60. Vitet e tua më të mira mund të jenë përpara jush.

Do të varet shumë nga mënyra se si kaloni dekadën e ardhshme. Do të filloni të kurseni ose të grumbulloni borxhin e kartës së kreditit? A po mendoni të hapni ndonjë biznes të vogël?

Qindra njerëz kanë ndarë mënyrat më të mira për të kaluar 30-at tuaj për të hedhur themelet për suksesin dhe përmbushjen e tyre më vonë. Ne analizuam përmes këtyre temave dhe grumbulluam 14 përgjigje bindëse, transmeton lajmi.net.

Lexoni këto dhe do të hapin rrugën për arritjet e mëdha të jetës.

1. Ndalo pirjen e duhanit

2. Filloni të flini dhe të zgjoheni në të njëjtën kohë çdo ditë

3. Filloni të ushtroni rregullisht

4. Filloni të mbani një ditar

5. Filloni kursimin e parave

6. Filloni të ndiqni ëndrrën e jetës

7. Filloni të mësoni të jeni të lumtur me atë që keni

8. Mos lejoni që të mendoni se duhet të kënaqni të gjithë

9. Mos e krahasoni veten me të tjerët

10. Filloni falni vetveten për gabimet tuaja

11. Filloni të përcaktoni vlerat tuaja

12. Filloni leximin për një orë në ditë

13. Filloni të leni

14. Ndaloni gjykimin e njerëzve të tjerë. /Lajmi.net/