Shpërndaje

Nata e çmimeve është vetëm disa orë larg. I gjithë Hollywood-i është vënë në lëvizje për të mos humbur asnjë detaj, por sidomos bota e modës, e cila vit pas viti është në garë në tapetin e kuq. Çdo vit, të gjithë presin pasarelën për të ndjerë emocionet që ua marrin frymën të gjithëve.

Disa parashikime janë bërë edhe për natën e sotme, por akoma nuk dihet kush do të fitojë çmimin e parë në tapetin e kuq. Vetëm koha do ta tregojë. Ajo që dimë deri tani janë këto 31 fustane ikonë që i kanë rezistuar çdo viti. Dhe, me siguri, do të rezistojnë edhe këtë herë.

Charlize Theron, 2013

Jennifer Lawrence, 2013

Rooney Mara, 2012

Julia Roberts, 2001

Beyoncé, 2005

Uma Thurman, 2000

Hilary Swank, 2005

Sofia Coppola, 2004

Reese Witherspoon, 2007

Gwyneth Paltrow, 1999

Diane Kruger, 2010

Natalie Portman, 2005

 

Renée Zellweger, 2001

 

 

Sandra Bullock, 2010

 

 

Cate Blanchett, 2005

 

 

Michelle Williams, 2012

 

 

Sharon Stone, 1998

 

 

Angelina Jolie, 2012

 

 

Vanessa Paradis, 2004

 

 

Michelle Williams, 2006

 

 

Nicole Kidman, 2007

 

 

Kerry Washington, 2013

 

 

Zoe Saldana, 2010

 

 

Gwyneth Paltrow, 2012

 

 

Emma Stone, 2015

 

 

Cate Blanchett, 2011

 

 

Nicole Kidman, 1997

 

 

Natalie Portman, 2012

 

 

Lupita Nyong’o, 2014

 

 

Halle Berry, 2002

 

 

/revistaclass.al/