Shpërndaje

Karakteristikat unike të lëkurës njerëzore kanë magjepsur gjithmonë fotografin e njohur anglezë Brock Elbank.

Në projektin e tij të quajtur Freckles, Elbank feston diversitetin e individëve me portrete të gjalla dhe të rafinuara. shkruan intv.al.

Elbank shpreson se këto foto do të frymëzojë njerëzit për të kapërcyer pasiguritë në lidhje me pamjen e tyre dhe të jenë të rehatshëm në lëkurën e tyre.

Intv ju sjell disa nga portretet më unike.

Kaine nga Anglia

2.PNG

 

Bianca nga Austria

5.PNG

 

6.PNG

 

Amitai nga Israel

8.PNG

Eva nga the SHBA

10.PNG

 

Elouise nga Australia

14.PNG

 

Hamad nga Kuvajt

18.PNG

Ivy nga Anglia

19.PNG

Kimberley nga SHBA

j.PNG

Sean nga Zimbabve

FD.PNG

Emily nga Anglia

DFG.PNG

Alexis nga SHBA

DFP.PNG

 

Taii nga Anglia

G.PNG

 

Mael nga Franca

K.PNG

/intv.al/