Shpërndaje

Nëse Kendall Jenner, Taylor Hill dhe motrat Hadid janë duke ecur në të njëjtat show atëherë kjo është diçka e mirë.

Në javën e modës Anna Sui’s Gothic bohemian modelet paraqitet para publikut modelin më të ri i cili mund të bëhet dhe trendi më i ri i modës.

Ngjyra blu e tonit të syve e kombinuar me një të kuqe të erret të buzëve do jetë trendi që do përhapet kudo në botë.

3D4CF2D200000578-4232026-image-a-8_1487280905753.jpg3D4CF2C800000578-4232026-image-m-9_1487280930894.jpg3D4CF2BF00000578-0-image-a-33_1487264868076.jpg3D4CF2DF00000578-0-image-m-40_1487264949677.jpg3D4CF2F700000578-0-image-m-43_1487264995949.jpg

/intv.al/