Shpërndaje

Vajzat e apasionuara pas modës, në përgjithësi pëlqejnë që të jenë në një hap me kohën, qoftë nga veshja, por edhe tek aksesorët. Rrjetet sociale janë bërë një pikë e mirë referimi për të parë se cilat janë trendet e kohës. Sot në fakt do t’ju tregojmë syzet që do të bëjnë namin këtë sezon. Në verë më shumë se në çdo stinë, na duhen syzet e diellit, prandaj është e rëndësishme të dimë se çfarë është në modë dhe çfarë jo.

Shijet janë personale, por për sa kohë pëlqehen nga të gjithë, diçka të veçantë do të kenë. Syzet nga Alain Mikli i përshtaten çdo fytyre, dhe duket sikur të kthejnë pas në kohë me look-un.

/revistaclass.al/