Shpërndaje

Zgjidhni më të preferuarat!

Sado që të dëshironi që gjatë ditëve të verës të bartni fustane valëvitëse, xhinset janë gjithmonë të pashmangshme dhe përpiquni që gjatë ditëve të nxehta të gjeni modelet më të këndshme, transmeton Telegrafi.

Sivjet xhinset në formë kambane janë modeli absolutisht i preferuar i të gjitha damave, të cilat u kushtojnë kujdes kombinimeve të tyre, mirëpo mund të shohim edhe që variantet ditore të modeleve të gjera ‘boyfriend’ janë favorite absolute.

Në vazhdim po ju sjellim pesë modele të cilat me siguri do t’ju pëlqejnë, ndërkaq kritikët e modës e kanë dhënë dritën e gjelbër.

# 1

# 2

# 3

# 4

# 5

/Telegrafi/