Shpërndaje

Siç ka thënë dhe Heidi Klum “Një ditë je IN dhe ditën tjetër papritur ke dalë jashtë mode” ! Trendet nuk ndryshojnë nga viti në vit, por nga muaji në muaj ! Shtëpitë e modës, moda e rrugës, blogeret, duket se gjithëkush mund të bëjë fashion, por nëse gjithmonë doni të jeni IN dhe të përqafoni prurjet e reja, duhet të hiqni dorë nga këto 3 gjëra, pasi kanë dalë nga moda !
Bluzat që zbulojnë shpatullat !
Në vend të këtij trendi, bëhuni gati të përqafoni modën e bluzeve që ju zbulojnë vetëm një shpatull

one shoulder tops are trending
Çantat e kashtës: Ruajini në dollap, pasi e sigurtë që do u vijë prap koha, por deri atëherë blini një çantë rrjet të thurur pasi janë shumë në modë.

soft woven or net bags are trending
Thekët kanë qenë detaji protagonist i modës së vitit të kaluar, por në veshjet e 2018 nuk ka vend për to . Radhën e kanë prerjet abstrakte gjeometrike. Burimi:PUREWOW

tiered tassel earrings are no longer in style

/living.al/