Shpërndaje

Të gjithë e duan stinën e luleve dhe motin e ngrohtë, por kur sjell në mend takat, oh Zot, një tmerr i vërtetë i çdo stine.

Ky vit, megjithatë, nuk është edhe aq i tmerrshëm – veçanërisht nëse është fjala për fashionistet dhe këpucët e tyre të bukura. Le të jemi të vërtetë: Nuk është mënyra më e mirë që në këtë stinë të blesh gjëra të reja apo jo?

Cilat janë takat e vërteta për stinën e ngrohtë?

Cilat janë tendencat e kësaj pranvere? Ato që njihen si ‘Slingback Pumps’. Ky lloj stili është i hershëm, madje shkon deri në kohën e gjysheve tona, por kanë pësuar një transformim të madh në pranverën e këtij viti 2018.

Blogeret dhe fashionistet e njohura i kanë zgjedhur e i kanë veshur këto stile vintage, madje edhe jua propozojnë si një prej stileve më të përshtatshme.

 

 

/revistaclass.al/