Shpërndaje

Kur shkojmë në plazh, i kushtojmë ca mendime të panevojshme gjërave që nuk janë parësore…Së pari, mundohuni që në çdo rast të shijoni detin dhe pushimin. Ndërkaq, deri sa ajo ditë të vijë, bëhuni gati për rrobat e banjës duke ndjekur këshillat e Living si më poshtë:

Costumi uncinetto2017 1000 preview
1. Mos e zgjidhni kostumin e banjës në varësi të aktivitetit në plazh. Pra, mos mendoni që do të notoj 2 orë dhe më dueht ky kostum që të qenë rehat!
2. Mos përdorni ende rrobat e banjës që keni pasur 5 vite më parë!
3. Mos mendo gjithmonë se rrobat e banjës trup janë të gabuarat, nëse zgjidhni të duhurat mund të dukeni mirë!
4. Mos e evidento edhe më tepër gjoksin e madh!
5. Përpiqu që ta ndryshosh stilin e rrobave të banjës, vit pas viti…
6. Mos i bli asnjëehrë më të madha!
7. Bëni kujdes! Numri i prerjes së pjesës së poshtme nuk përkon thuajse asnjëherë me atë lart!
8. Mos u shqetëso shumë për shenjat e diellit!

LIVING