Shpërndaje

Nëse do të kishte një veshje, që mund ta mbanit nga mëngjesi deri në darkë, pa u shqetësuar nëse do të keni veshur gjënë e duhur, ai është fustani i gjatë ! Të lehtë, praktikë, duket se kjo zgjedhje është e duhura për ditët e nxehta të verës dhe mbremjet buzë detit.

0b0dd51e231d9047ab8592bdd1e7beb1
Mjafton t’i vishni me aksesorët e duhur dhe ky fustan do të ndryshojë si një kameleon! Zgjidhni materialet e lehta që ju mbajnë freskët dhe stina e pranverës dhe verës ju lejon të luani me ngjyrat, printet! Lulet, vijat, pikat apo frutat rrinë mjaft bukur dhe plotësuar me aksesorët si kapelet, çantat e kashtës, sandalet, ju do të dukeni sikur keni dalë nga faqet e një reviste mode.

bb017ac9387ed7d215a29f3549bc8fed

Prerja duhet të jetë përshtat formës së trupit e mundohuni që kjo e fundit të mbulojë defektet e trupit ! living do të sjellë më poshtë disa nga modelet më të bukura të fustaneve te gjate dhe disa ide si t’i kombinoni.

ef242cd44ea7e3a01d22aa74914a526d

0ffd1b16d7f563d710ced415fa61bf66

71d796795943c4854365234cab58184f

5efaae50a017685ca92944c41249b332

b681e34bfbf85475b5c4593a84addcbf

 

/living.al/