Shpërndaje

Rikthehini në garderobë të gjitha veshjet veropre me lule që kishit bërë gati të vishnit gjatë gjithë këtij sezoni! Ndonëse ky është printi kult i verës, këtë vit duket se qershitë, fruti i bukur i stinës së qershorit janë trendi protagonist ! Këto të fundit do i shohim kudo të printuara ! Në bluza pambuku, në fustane, rroba banje e të thurura në çanta !

7ba7af617f361628ce530a6bf8c0082e

Mund të jeni mbi pëlhura të bardha apo të zeza, por ju sigurojmë që sido qoftë dizajni, veshjet me qershi do të jenë shumë IN këtë verë !

eae18a44271bb08308b2aa4eebf9a5e9

Jo vetëm që përcjellin mësë miri atmosferën e ngrohtë të stinës, por gjithashtu do të keni dhe mundësinë të zgjdihni mes aksesorëve të shumtë si vathët, këpucët apo çantat që kanë detaj kryesor këtë frut.

cherryre

8be6aeefcb920d4bdb5dff91ba9f6bf9

qershittte

/living.al/