Shpërndaje

Çantat e kashtës janë aksesori që jo vetëm do të plotësojnë outfitin tuaj këtë verë, por do e ngrenë këtë të fundit në një tjetër nivel ! Një nga tendencat e këtij viti është kombinimi i aksesorëve tipik të plazhit si çanta e kashtës, me veshjet më elegante ! nëse deri më tani çantat e kashtës i keni mbajtur vetëm në plazh, lidhni një shall mëndafshi në të, dhe ja ku përftuat një aksesor chic që do të kombinohej bukur me çdo veshje në mbrëmje.

14aab02cb72885c2a69bb3a8905b16b5

871b8e3edbf2d1e73820bc67e7bd4863
Nga modelet e çantave rrethore deri tek klasiket, të qëndisura apo jo, të mëdha e të vogla, duket se në treg ka nga të gjitha modelet !

f0f5ac80a0026969a4d2989b30e197ec

Nëse çantat e mëdha preferohen për pjesën e parë të ditës, ato të voglat, kryesisht të rrumbullakëto shkojnë mësë miri me outfitet festive ! Vera kërkon aksesorë praktikë , ndaj ju nuk do e hiqni nga dora këtë çantë !

b7dbb6674522fa3629e94514988aeada

06a772137b4904bdd8c6b3586eaf3eb7

/living.al/