Shpërndaje

E kush nuk do të donte që të kishte për të veshur vetëm një gjë e të mos rrinte të lodhej për të kombinuar pjesën e sipërme të veshjes me atë të poshtmen…

tutine jumpsuit moda estate 2018 taylor swift 1529513738
Fustanet dhe , në këtë rast, kominoshet, janë këtu pikërisht për t’iu zgjidhur punë por edhe për t’ju bërë të dukeni bukur gjatë gjithë verës…
Janë prerë e qepur në të gjitha modelet, nga më veroret, njëngjyrëshe, me lule…të gjitha!

tutine jumpsuit moda estate 2018 tuta bianca 1529513735
Ju duhet vetëm të zgjidhni dhe ta vishni pasditeve, paraditeve…Nuk jemi të sigurt nëse është veshja e përshtatshme edhe për në punë por nëse gjeni modelein e duhur mundet që t’ju lejojnë!

Burimi: Cosmopolitan

tutine jumpsuit moda estate 2018 tuta estiva 1529513736

tutine jumpsuit moda estate 2018 tuta floreale 1529513736

tutine jumpsuit moda estate 2018 tuta rosa 1529513736

tutine jumpsuit moda estate 2018 tuta scollata dietro 1529513736

 

/living.al/