Shpërndaje

Themeluesi i Apple, Steve Jobs, i lindur në vitin 1995 është adoptuar nga Pali dhe Klara Jobs, një çift nga San Francisko, të cilët nuk mund të bënin dot fëmijë.

Jamie Foxx

Fituesi i çmimit Oscar është adoptuar nga gjyshja e tij, kur ai ishte vetëm 7 vjeç.

Marilyn Monroe

Mamaja e Marilyn e kishte të pamundur të kujdesej për vajzën e saj për shkak të gjendjes shëndetësore dhe ekonomike, kështu që ajo jetoi me prindërit adoptues deri në moshën 7 vjeçare.

Faith Hill

Ajo ishte adoptuar që e vogël dhe u rrit në zonat rurale të Missipit.

JC Chasez

Ka lindur në vitin 1976 dhe prindërit e tij biologjikë e dorëzuan atë tek prindërit adoptues në moshën 5 vjeçare, me qëllim që ai të kishte një jetesë dhe arsim më të mirë.

Nelson Mandela

Politikani dhe aktivisti i Paqes është adoptuar në moshën 9 vjeçare, pasi babai i tij ndërroi jetë.

John Lennon

John Lennon është adoptuar në moshën 5 vjeçare.

Bill Clinton

Ai lindi në vitin 1946 dhe babai i tij vdiq tre muaj para lindjes së tij në një aksident. Nëna e tij u shpërngul në New Orleans për të studiuar, duke e lënë djalin me anëtarët e familjes. Ajo u kthye katër vjet më vonë dhe u martua me Roger Klinton, i cili e adoptoi Billin si djalin e tij.

/lapsi.al/