Shpërndaje

Më shumë se 1 milionë dollarë nuk është ndonjë sasi e madhe parash, thonë hulumtuesit.

Por, gjithnjë e më shumë të rinj mund të lavdërohen që kanë fituar atë shumë parash.

Numri më i madh i këtyre personvae vjen nga tre profesione: teknologjia informative, financat dhe kontabiliteti.

Nëse punoni në këto fusha mund të jetë një shenjë e mirë për ju.

Shenja tjetër e pasurisë së madhe e cila është fillimi i pavarur.

Tetë nga dhjetë milionerë e kanë filluar vetë biznesin e tyre, ndërsa multimilionerët e kanë trashëguar dhe në vazhdim e kanë zhvilluar.

Shenja e tretë e pasurisë së ardhshme është agresiviteti në punë. Kush rrezikon, fiton, tregon analiza e të suksesshmëve në biznes, shkruan Telegrafi.

Mendohuni, a jeni ju të gatshëm për një rrezik të tillë?

 

/lapsi.al/