Shpërndaje

Nëse keni vendosur të shpenzoni për veshje këtë sezon, mos u mendoni fare por vraponi dhe blini një apo disa prej këtyre fustaneve që stilistët e njohur sugjerojnë. Në plazh, ‘barbeque’, apo mbrëmjeve festive me këto fustane do të kuptoni që ja ka vlejtur pritja për stinën e ngrohtë. Shfletoni galerinë dhe zgjidhni të preferuarin tuaj.

 

/Bordo.al/