Shpërndaje

Çantat e shpatullave janë aksesi më i rehatshëm që mund të shtoni stilit tuaj të veshjes, për tju përshtatet lehtësisht me çdo vështrim. Për verën e verës 2018 modelet janë me të vërtetë shumë dhe të gjitha në hap me trendet. Në të vërtetë, ju mund të gjeni çanta maxi sup që pothuajse na kujtonë dosjet shkollore si dhe çanta  të vogla që kufizohen në miniaturat dhe janë perfekte për mbrëmjen dhe kohën e lirë. Në mes varianteve plot ngjyra dhe forma të dryshme, keni hapësirën  për të gjithë imagjinatën tuaj, sepse nuk ka kufizime në kombinime, e aq më pak në dizajn, thjesht përshtateni me veshjen për të qenë sa më komod.

 

Maxi ose mini, me stil krokodili ose me pëlhura të çmuara për të kryer me vete gjithçka që ju nevojitet në një mënyrë praktike dhe absolutisht magjepsëse, kjo verë ua jep këtë mundësi.

 

/bordo.al/