Shpërndaje

Sezoni i diellit, fustanet verore, minifustanet dhe pantallonat shumë shpejt do t’ju kthehen, që do të thotë që këmbët damave do t’u jenë të ekspozuara shikimeve gjithë ditën.

Mu për kohën e verës shumica e femrave kanë dëshiruar të kenë këmbë të gjata dhe të holla, pra kjo ëndërr mund të realizohet në çast!

Në të vërtetë, femrat e popullarizuara kanë zbuluar se si të krijojnë iluzionin e këmbëve të gjata, ndërkaq juve asgjë nuk ju pengon që ta bëni të njëjtën gjë! – transmeton Telegrafi.

1. Rrobat me bel të lartë

Rrobat me bel të lartë zgjasin vizualisht më së miri këmbët.

2. E zeza është ngjyra juaj

Nëse vendosni për pantallona të zeza me bel të lartë, përnjëherë do të dukeni më të gjata dhe më të dobësuara.

3. Pantallona të shkurtra dhe funde të shkurtra

4. Këpucët me majë

Ky është edhe një truk i cili në çast do të krijojë iluzionin e këmbëve të gjata. Mund të vishni edhe me pantallona edhe me fustane.

5. Taka të larta

Nëse nuk keni probleme me ecjen në këpucë me taka të larta, vishni ato sa më shpesh. Pos që do të jeni joshëse, këmbët tuaja, por edhe i gjithë trupi, do të duken më të gjata dhe më të dobëta! /Telegrafi/