Shpërndaje

Ndërsa ne praktikojmë në palestër për të qëndruar në formë dhe për të fuqizuar muskujt, ka edhe ushtrime për të forcuar aftësitë mendore.

Ju shkoni në palestër dhe trajnoni muskujt, ecni për t’u bërë më të qëndrueshëm, por çfarë duhet të bëni për të forcuar trurin tuaj?
Fuqizimi i trurit jo vetëm që do ta shpejtojë kujtesën, por do t’ju ndihmojë të mësoni më shpejt.
Nëntë zakonet që kanë njerëzit e mençur:
Zgjedhin shoqërinë
Flenë mjaftueshëm
Lexojnë dhe vetëm lexojnë
I kushtojnë rëndësi ushqimit
Luajnë lojëra
Mbajnë ditar
Janë aktiv fizikisht
Shkruajnë me laps
Nuk i përmbahen rutinës.

/lapsi.al/