Shpërndaje

E kush mundet t’i rezistojë dot qershive këtë sezon?! Janë fruti i momentit i dëshiruar për të gjithë, dhe mos u çudisni nëse ju themi se ka plot njerëz që e presin me padurim këtë sezon, pikërisht për shkak të qershive.

Por, stilistët kanë shkuar përtej shijes! Ata e kanë materializuar këtë frut të preferuar në dizajne veshjesh, këpucësh dhe aksesorësh shumë cool. Nga fustanet e freskëta, tek çanta apo këpucët, të gjitha këtë sezon do të dominohen nga qershitë, dhe sapo të dilni në rrugë do ju duket vetja sikur jeni super e shijshme!

Nuk e teprojmë kur e themi këtë, sepse qershitë do të jenë kudo këtë stinë. Bëhuni gati!

1

Nordstorm

2

Venessa Arizaga

3

Soeur Du Maroc

4

Mystique

5

Moschino

6

Susan Alexandra

7

About Us

8

/revistaclass.al/