Shpërndaje

Vera e kaluar ishte e sunduar nga trendi lëkurëzbulues, bluzat, fustanet që zbulonin shpatullat, pork y sezon veror na vesh dhe na kthen pas në vitet ’80. Mëngët e fryra, hibrid i përsosur i epokës viktoriane që plotësohet nga detajet e viteve ’80 padyshim do të bëjë naming këtë verë.
Shpejt, ky trend po shndërrohet në atë më të preferuarin e vajzave dhe këto të fundit po veshin e poi kombinojnë këto bluze në gjithëfarë mënyrash.Nuk jeni IN nëse këtë verë, garderobës suaj i mungon një bluzë e tillë.

ea615ff6bbd6febec2c27cc88444b6a7

2874f634a4ca5bf9c4f5e23a5cf823e2

everyone at asos is wearing article 01

8752503 1 darkbasespot

/LIVING.AL.