Shpërndaje

Dita e dasmës është më e veçanta për secilin person.

Por, ndonëse është ditë e veçantë dhe e mbushur me gëzim, paraprakisht kërkon një përgatitje të madhe, e që në mesin e kësaj përgatitje hyn edhe përzgjedhja e fustanit.

Fustani i nusërisë gjithmonë duhet të jetë unik për nga bukuria dhe t’i përshtatet trupit të nuses, prandaj edhe është i vështirë procesi i përzgjedhjes së një fustani ideal.

Prandaj, në mënyrë që t’jua lehtësojmë sadopak këtë proces, më poshtë i keni disa ide se cilët fustane të nusërisë janë në modë për këtë vit. /Telegrafi/

/telegrafi.com/