Shpërndaje

Nuk ka më pikë dyshimi se ky është trendi I verës: e  pamë tek Khloe, e pastaj vazhdoi Kim, por përpara tyre ishte Kylie dhe më tej  Kendall: që të katërta motrat kanë bërë të njëjtën prerje flokësh, e kjo është pikërisht preferenca e momentit.

 

Njihet si “ boob haircut“ e po përhapet me një shpejtësi të frikshme! Përderisa bindi katër femra të familjes Kardashian, që për “ndjekjen e trendit jetojne“, do të thotë që ato vajza e dinë dicka! Kimi ndërkohë i ka befasuar fansat edhe më linjat e reja trupore.

Ajo ka humbur peshë ndjeshëm, madje mund të themi se kështu, nuk e kishim parë ndonjeherë. Duket se është e gjitha rezultat i djersës së hedhur në palester. Epo, nuk I ka dalë huq!

/BORDO.AL/