Shpërndaje

Mbase jeni ndër ato vajza të cilat gjithmonë zgjedhin të njëjtin manikyr, sepse nuk dëshirojnë ndryshime dhe ngjyra theksueshme? Kemi zgjidhje edhe për ju!

Dekorimet e reja minimaliste, do t’ju marrin vetëm disa minuta të kohës suaj të çmuar, mirëpo do t’ju bëjnë që të shkoni në hap me trendët botërorë dhe, ajo që është më e mira, manikyri juaj do të përshtatet me të gjitha! – transmeton Telegrafi.

manikyri

Manykir francez

french

French i pjesshëm

katrori

Katrori në majë

linja minimaliste

Linja minimaliste

kornizë

Kornizë

ngjyra

Ngjyra e cila mungon

liria artistike

Liria artistike

linja

Linjat me trashësi të ndryshme

/Telegrafi/