Shpërndaje

Vogue Magazine na prezanton me trendin më të ri të vetullave dhe është pak ekstrem! Në kopertinën e Vogue shihet Rihanna me pamje ndryshe, ku vëmendje të veçantë marrin vetullat që duhet ta themi janë të tmerrshme!
Vetullat shumë të holla, kujtojnë disi trendet e frikshme të fillimit të viteve 2000 ku vetulla sa më e hollë të ishte aq më të bukur supozohej të tregonte.

 

Kjo “bukuri” e jashtëzakonshme që na preznatoon Rihanna supozohet të arrihet pasi rruan vetullat dhe më pas vizaton me laps një vijë fare të hollë. Ky trend nuk është pritur mirë dhe komente janë negative, sipas komentuesve askush nuk goxon të dali në rrugë me ato vetulla dhe nuk kanë faj sepse me këtë pamje duhet të lejohesh vetëm në një festë Halloween-i!

/bordo.al/