Shpërndaje

Me ndryshimet e motit, kemi parë edhe ndryshime të mëdha në paletën e grimit. Ky sezon veror, është i mbushur me ngjyra dridhëse dhe hije delikate.

Sezoni me diell, është i guximshëm, i kënaqshëm dhe flirtues, transmeton Telegrafi.

Gjeni kënaqësi në galerinë më poshtë dhe shikoni trendet e ndryshme të grimit për këtë sezon.

Portokalli, verdhë, kaltër… Sy të maces, për ditë flirtuese dhe drithëruese:

Kjo punë praktike, është lehtë të aplikohet:

Paraqitje organike:

Paraqitje me grim rozë:

 

Pamje me dy ngjyra dhe grim emocionues:

Për më shumë:

Për sy mund të përdorni ngjyrat e pastelit dhe ato metalike, por vijëzimet e shigjetuara dhe hijet e kaltra për sy, do të jetë të pëlqyeshme gjithashtu.

Këtë sezon, do të shohim edhe shumë buzë të guximshme dhe dridhëse.

Ju sugjerojmë që të aplikoni në buzë, rozën e ashtuquajtur “çamçakëz”, ngjyrën e mandarinës, ngjyrën e pemëve të malit, të orkidesë, por të gjitha me nuanca të lehta. /Telegrafi/