Shpërndaje

Të gjitha kemi pasur një çantë me rruaza në fëmijërinë tonë. Dikush më të thjeshtë, dikush tjetër pak më të bukur, por nuk e harronim asnjëherë kur kishim një festë në shkollë. Pak a shumë si kjo!

Kush ishte më fat kishte një me dizajn edhe më të bukur, si kjo!

Epo këto çanta që na bëjë aq shumë nostalgjike po rikthehen sërish në modë. Fillimisht ia pamë modeles Gigi Hadid. Një çantë me rruaza, me vija horizontale shumëngjyrëshe. Edhe motrës së saj Bella-s ia kemi parë një të tillë, modeles Emiliy Ratajkowski etj. Këto çanta i ka risjellë një stiliste bizhuterish, Susan Alexandra, e cila na prezantoi me çantën e parë me rruaza, rreth një vit më parë. Çmimet për këto çanta variojnë nga 120$ deri në 345$ (pak të kripura krahasuar me çmimin e çantave të fëmijërisë). Mund t`i gjeni në shumë variante, me dizajn frutash, me motive, forma dhe ngjyra të ndryshme.

Juve si ju duken, do t`i mbanit?

May you be the fruit that grows from pavement ????? photo by @leggomymeggoz

A post shared by Susan (@susan_alexandra) on

Long post: The world feels really confusing and dark right now. I feel so confused and helpless. it’s also a time for personal reflection. As a person and as a business, what can i do? I am committed to treating people with kindness and compassion. This is the reason all my pieces are made by hand by women (mothers!) in nyc. Your purchase helps these women provide for their families and for many of them, this is the first job they’ve ever been able to have because they can work from home while watching their children. Fashion comes and goes and it sometimes feels so empty. I am constantly reminded that I create because there is a greater goal and purpose which, when it comes down to it, is love. Proceeds from sales for the next week go to efforts to unite children with their families.

A post shared by Susan (@susan_alexandra) on

/revistaclass.al/