Shpërndaje

Tendencat më të mëdha të xhinseve të vitit 2018 janë, në të vërtetë, mjaft të dukshme sidomos në vjeshtë dhe ky vit i ka modelet dhe stilet për të gjitha tipet dhe trupat.

Nëse akoma keni një lidhje të fshehtë me vitet ’80, atëherë këtu do ta gjeni veten mjaft mirë: merrni një xhaketë sportive me pantallona të ngushta dhe zbuloni pak lëkurë. Ndërsa, nëse jeni një i çmendur që pëlqen xhinset e çara, ka edhe për ju këtë vjeshtë.

Disa nga supermodelet dhe të famshmit na e kanë prezantuar që tani tendencën e vjeshtës, kështu që ka vetëm një gjë për të bërë: në dyqan!

Shikoni më parë cilat janë trendet që do t’ju ndihmojnë për sezonin e ri.

“Tmerri” i viteve ’80

Xhinset e mamit (me prerje të drejtë)

Xhinse Jumpsuit

Xhinset me ngjyra

Xhinset me logo

Xhinset e gjera

Xhinset me shirit në anë

 

/RevistaClass.Al/