Shpërndaje

Canta e saj e dorës Dior, 2100 paundë; ajo e shpinës e Davidit, një Louis Vuitton 1880 paundë; djali I vogël Cruzi pllaquriste në ujë sandalet Gucci 235 paundë: familja Beckham dukej e veshur thjesht e goxha modeste gjatë pushimeve në  Île Sainte-Marguerite, në jug të Francës. Megjithate gjërat nuk janë aspak ashtu sic duken; ose më saktë, e thjeshta dhe e bukura, sot kushton.

 

Por në fund të fundit, ata janë super të famës dhe ikona të modës, e kjo vlen edhe për mikun që I shoqëronte, as më pak e as më shumë sesa vetë Elton John ( canta e partnerit të tij ështe $1,675).

Victoria, David dhe John janë miq të ngushtë prej vitesh, madje ai është edhe kumbar i djalit të tyre, Brooklyn.

/bordo.al/