Shpërndaje

Që prej fillimit të kësaj vjeshte që pothuajse ka ardhur, do t’i shohim vajzat me këmisha të stërmëdha. Nuk është e thënë që patjetër të kenë blerë ato që sapo janë qepur, mund të veshin të burrit, të babait, të vëllait…

01 camicia autunno inverno 2019 1536093005

Nga fotografitë e para që po shohim, nuk se kuptohet edhe aq mirë mënyra se si është veshur me minifundin, ose më saktë, nuk kuptohet mirë se sa i shkurtër duhet të jetë fundi për të qëndruar pak mbi kësmishën, megjithatë ju bëni disa prova dhe disi do qëlloni! E rëndësishme është që nuk keni pse bëni blerje të reja!

02 camicia autunno inverno 2019 1536093007

03 camicia autunno inverno 2019 1536093006

04 camicia autunno inverno 2019 1536093007

/LIVING.AL/