Shpërndaje

Seriali Benni Affet, ende po vazhdon me transmetimin e tij maratonik

Kjo telenovelë turke po shfaqet edhe në ekranet tona dhe po ka shikueshmëri të madhe

Njëra nga personazhet më të dashura mbetet roli i Ymytit, që interpretohet nga aktori ,Deniz Evin

Ai në jetën reale është I martuar me Beharin që në serial luan rolin e motrës së tij

Së fundmi Denizi ka treguar disa foto nga familja e tij. Kësaj radhe ai na ka prezantuar me nënën e tij që është një zojnë