Dashuria

Ballina Dashuria

MUST READ

Aborti: Cilat janë procedurat dhe çfarë ndodh më pas

Çfarë është aborti? Abort-i është përfundimi i hershëm i shtatzënisë. Ndonjëherë aborti ndodh vetiu. Në këtë rast, kemi të bëjmë me një abort spontan. Por...