Dashuria

Ballina Dashuria

Asnjë postim

MUST READ

A mund të sëmureni nga diabeti nëse hani shumë ëmbëlsira?

Ekzistojnë dy tipa diabeti – tipi 1 dhe tipi 2. Tipi 1 ka të bëjë pothuajse ekskluzivisht me fëmijët, ndërsa tipi 2 me shtimin...