Dashuria

Ballina Dashuria

MUST READ

Pse kumbullat jeshile të ndihmojnë të biesh nga pesha?

Kumbullat jeshile, fruti më i përhapur në Shqipëri nga periudha maj – korrik, janë pothuaj në ҫdo tryezë familjare nga fëmijët dhe të rriturit....