Kuzhina

Ballina Kuzhina

MUST READ

Dhjetëra e mijëra porosi çdo muaj: Është plotësisht e papritur, mirëpo...

Fjala është për espadrilat e pëlhurës, inspirimi i të cilave është nga riviera franceze. Ky model në nivel mujor shitet midis 10.000 dhe 100.000 ekzemplarësh,...