Kuzhina

Ballina Kuzhina

Asnjë postim

MUST READ

Të dashuruar pas jumpsuit, ja çfarë këshillon ‘Vogue’ për këtë periudhë...

Mjaft te preferuara gjate viteve '80, jumpsuits vazhdojnë të jenë trend dhe përgjatë 2018. Frymëzuar nga veshjet e punëtoreve, kominoshet te quajtura tashme me emrin...