Moda

Ballina Moda

MUST READ

Pesë mënyra të shpejta dhe në trend për t’i kapur flokët...

Këto stile praktike për flokë, do t’ju marrin vetëm 5 minuta përpara pasqyrës. Si në sfilatën e Balmain, mund t’i kapni flokët bisht në pjesën...